Jij en je ex-vriendje zijn al een tijdje uit elkaar, maar plots lijkt het wel of je hem overal tegenkomt… En hij gedraagt zich ineens zo flirterig! Vreemd, zou hij je soms terug willen? Check hier de tekenen en je weet het!

1. Hij liket ál je foto’s
Dit is wel een beetje raar… En dan schrijft hij ook nog eens ‘cute’ onder die ene pic! Waarschijnlijk is hij aan het uittesten of hij weer met je zou kunnen flirten. En wat is een betere manier om dit te doen dan via social media?

2. Hij herinnert je aan jullie goede tijden
‘Wist je nog dat we naar die ene horrorfilm gingen? Je durfde niet eens te kijken!’ Hij wil je er duidelijk aan herinneren hoe leuk jullie het wel niet hadden. En misschien dat je zo weer terug gaat verlangen naar die goede, oude tijd…

3. Je komt hem overal tegen
Wat toevallig, het lijkt wel of je hem overal ziet! Of doet hij dit expres? Waarschijnlijk wel…  

4. Hij doet lacherig over andere boys
Hij maakt negatieve opmerkingen over andere jongens in jouw bijzijn om je ervan te overtuigen dat hij de enige boy voor je is. Hij is jouw waard, en niemand anders!

Of…
Het kan natuurlijk ook gewoon dat je ex-vriendje goede vrienden met je wil zijn of gewoon aardig wil zijn. In dat geval zie je vanzelf wel of hij je mee uitvraagt of niet!

Lees ook: 8 tekenen dat hij met je flirt!