Celebs hebben een superdruk leven, maar toch hebben een paar van jouw favo sterren tijd vrijgemaakt om een boek te schrijven. Van spannende sciencefiction tot boeken over beauty en zelfvertrouwen. Check hier de nieuwste boeken van celebs!

Rebels: City Of Indra van Kendall & Kylie Jenner
De twee beroemde zusjes hebben een fantasievolle thriller geschreven. Ben je dol op Inwijding en De Hongerspelen? Dan vind je Rebels: City Of Indra waarschijnlijk ook geweldig! Het gaat over twee meisjes die in een stad wonen die boven de aarde zweeft. Hoe hoger het eiland waarop je woont zweeft, hoe belangrijker je bent in de maatschappij. De girls komen erachter dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten. Ze beschikken namelijk beiden over bovennatuurlijke krachten…

Autumn Falls van Bella Thorne
De roman van Bella is net zo leuk en grappig als zijzelf en zal vooral in de smaak vallen bij fans van Twilight en Academicus Vampyrus. Het verhaal gaat over een roodharig meisje dat naar een nieuwe school gaat en dat zorgt voor een hoop drama. Vooral wanneer haar gekke wensen die ze opschrijft in haar vaders oude dagboek beginnen uit te komen…

Brunette Ambition van Lea Michele
De actrice van Glee heeft een superfijn boek geschreven waarin ze haar geheimen over beauty, zelfvertrouwen en carrière maken onthult. Ze vertelt hoe ze haar droom werkelijkheid heeft gemaakt en dat jij dat ook kunt! Ook zegt ze heel eerlijk dat ze er heus niet beeldschoon uitziet wanneer ze net uit bed komt. Ze verklapt alle beautytrucjes die ze door de jaren heen heeft geleerd, zoals hoe je perfecte smokey eyes kunt maken en welk DIY-haarmasker zorgt voor superglanzende lokken.

Staying Strong 365 Days A Year van Demi Lovato
Sinds Demi bekend heeft gemaakt dat ze vecht tegen verslaving en depressie, heeft ze superveel meiden geïnspireerd om ook open te zijn over hun problemen. Nu heeft de zangeres zelfs een persoonlijk boek geschreven om girls te helpen om sterk en positief te blijven. Het staat vol met advies en inspirerende quotes die jou zeker zullen helpen wanneer je het even niet ziet zitten.

Between U And Me van Zendaya
Ook Zendaya heeft een boek geschreven boordevol advies. Ze mag dan nu een grote ster zijn, maar ook zij heeft dingen meegemaakt waar jij nu mee te maken hebt. De Disney-girl vertelt hoe je alles met stijl en zelfvertrouwen door kunt komen. Van tips om jouw crush mee uit te vragen tot hoe je een supervriendin kunt zijn. Ook laat ze zien hoe je superleuke DIY-cadeautjes kunt maken en hoe je jezelf een perfecte manicure en pedicure kunt geven.

Lees ook: Minder bekende maar wel goede boekenseries