Komt er een knappe boy voorbij, begint jouw vriendin meteen te knipogen en sexy langs te lopen. Yep, it’s a flirt! Soms kan het vervelend zijn, maar de andere keer lach jij er superhard om. Check nu vijf dingen die je herkent als je BFF een flirt is.

#1. Je moet altijd mee als buddy
Een feestje? Daar kan jouw BFF niet alleen heen, dus jij moet mee! Totdat ze een hottie spot dan, want dan sta jij ineens alleen. Zo gezellig… Oh ja en soms word je ingezet om een goed woordje te doen bij de boys.

#2. Ze doet nep en overdreven
En dan zie jij je BFF praten met een crush… Whoops, wat doet ze in een keer nep en overdreven. Zo ken jij haar helemaal niet!

Lees ook: 10 dingen die alleen jouw BFF van je weet. 

#3. Ze heeft altijd contact met meerdere lovers
Uhm… je appte toch met Bart?! Of was het Tim of toch ehm… Soms kun je het niet meer bijhouden! Voor je BFF is het heel helder, maar voor jou is het onmogelijk om alle boys uit elkaar te houden.

#4. Ze wil altijd ‘jagen’
Waar jullie ook zijn, ze is altijd op zoek naar een ‘cutie’ ofwel een prooi! Het liefste flirt ze erop los en is ze op zoek naar een nieuwe vangst! Ja en jij moet dat flirtgedrag aanzien…

#5 Ze is soms slutty
Tja, bij anderen zou je het nooit accepteren, maar je BFF is nou eenmaal je BFF. Dus zelfs als ze met vijf boys op een avond zoent, steun je haar. Voor de buitenwereld dan…

Test: Wat voor BFF past bij jou?