doen Valentijnsdag

5 dingen die je met je lover kan doen op Valentijnsdag

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag? Of weten jij en je lover nog niet wat jullie moeten gaan doen? Wij hebben 5 ideeën voor een leuke date voor je op een rijtje gezet, lees je mee?

Restaurant

Hoe fijn is het om gezellig uit eten te gaan en elkaar wat beter te leren kennen? Kies een leuk, laagdrempelig restaurantje uit met een chille sfeer en – natuurlijk – heerlijk eten op de menukaart. Tip: veel restaurants werken met Valentijnsmenu’s, superfijn als je niet een megagroot budget hebt.

Bioscoop

Een oude klassieker: gezellig samen naar de bioscoop! Kies een film uit in jullie favoriete genre, deel een grote bak popcorn en kruip in het donker fijn tegen elkaar aan. Heel chill als je uit eten gaan nog wat ongemakkelijk vindt, bijvoorbeeld!

Chocoladefonduen

Blijf je liever samen binnen, maar wil je wel iets doen wat nét even anders is dan normaal? Ga dan lekker chocoladefonduen! Haal wat vers fruit, wat stokbrood en wat zoets in huis (bijvoorbeeld marshmellows) en dip deze samen in de chocoladefondue. Zet eromheen wat gezellige kaarsjes en et voilà, je hebt een knusse en smakelijke date!

Dubbeldate

Vind je het nog wat spannend om iets met z’n tweetjes te gaan doen? Vraag dan aan je bestie en haar lover of ze met jullie op dubbeldate willen! Zo haal je de spanning eraf, maar kunnen jullie wel iets leuks gaan doen met elkaar.

Doe iets actiefs

Ben jij meer van de actieve dates? Misschien kan je dan gaan schaatsen, karten of midgetgolfen met je lover. Zo hoef je niet ‘geforceerd’ tegenover elkaar te gaan zitten en kan je genieten van je date en tegelijk testen hoe competitief je crush is. Ben jij er klaar voor?

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen