5 dingen die jij altijd verkeerd hebt gedaan tijdens het eten

Ben jij een megafan van sushi of ben jij een echte spaghettilover? Er is een grote kans dat jij dit helemaal verkeerd eet. Lees snel verder om erachter te komen hoe het wel moet!

Ben jij een megafan van sushi of ben jij een echte spaghettilover? Er is een grote kans dat jij dit helemaal verkeerd eet. Lees snel verder om erachter te komen hoe het wel moet!

#1. Sushi
Een echte Aziaat mixt de wasabi nooit door de sojasaus. Als je wasabi in combinatie met je sushi wilt eten, is het de bedoeling dat je deze met je stokjes op de sushi smeert. Ook is het de bedoeling dat je niet de rijst, maar de vis in de sojasaus dipt.

#2. Noedels
Ben je in Azië? Dan mag je de hele vakantie al je noedels naar binnen slurpen.  Dit is een teken dat het lekker smaakt en is bedoeld als complimentje voor de kok. Hoe cool!

#3. Spaghetti
Pasta in stukjes snijden? Dat doen zelfs Italiaanse peuters niet. Draai gewoon je vork rond, zodat de spaghetti zich eromheen rolt. In tegenstelling tot noedels, is het onbeleefd om spaghetti op te slurpen.

Lees ook: 4 dingen die je verkeerd doet als je je haar wast

#4. Cupcakes
Het is altijd een hele struggle om een cupcake te eten; voor je het weet zit je hele neus onder! Je hoort een cupcake daarom eigenlijk als een hamburger te eten. Breek de onderkant af en zet deze op de topping van de cake. Nu kun je de cupcake eten zonder vies te worden.

#5. Oreo’s
De koekjes zijn hartstikke lekker, dus je schranst ze zo naar binnen. De Amerikanen doen het anders. Zij halen eerst beide helften van elkaar af, likken de crème ertussenuit en dippen de koekjes daarna in melk. Yummy!

Lees ook: 16 handige beauty hacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen