Je hebt het supervaak gezien in films en met je lieve lover ben je er he-le-maal klaar voor, maar dan gebeuren er tijdens de eerste keer ineens heel gekke dingen. Hellup! Gelukkig zijn de meeste dingen hartstikke normaal. Check dit maar eens…

#1. Je laat een vaginale scheet
Je ligt in bed en ineens klinkt er een keihard scheet. Uit je vagina. Awkward! Je hebt het misschien nog nooit eerder gehoord, maar als een boy je vagina binnengaat, ‘pompt’ hij lucht heen en weer. Die moet er ook weer uit en dat hoor je in de vorm van een ‘scheet’.

#2. Je krijgt een blaasontsteking
Door seks kunnen er bacteriën in je plasbuis terechtkomen, die ervoor zorgen dat je een blaasontsteking krijgt. Au! Heel normaal misschien, maar daarom nog niet oké. Het helpt als je na de seks meteen naar de wc gaat om te plassen. Toch nog last? Ga dan naar de dokter. Met een kuurtje ben je zo van je ontsteking af.

#3. Hij komt niet klaar
Als je ze erover hoort praten, lijkt het misschien of boys altijd seks willen en kunnen hebben, maar in werkelijkheid ligt dat iets ingewikkelder. Hij is namelijk ook gewoon zenuwachtig als-ie jou voor het eerst naakt ziet. Zelfs zo erg dat hij er moeite mee kan hebben om klaar te komen.

Lees ook: Hij en seks – alle fabels op een rij

#4. Jij komt niet klaar
Als je niet helemaal ontspannen bent, kan het best lastig zijn om klaar te komen, zeker als je voor het eerst seks hebt met een boy die nog niet precies weet wat jij lekker vindt. Maak je niet te druk om dat orgasme, maar geniet ervan dat jullie fijn samenzijn.

#5. Je durft toch niet
Het leek je fantastisch om seks te hebben, maar ineens durf je toch niet meer. Oeps! Je vindt het misschien heel awkward om te zeggen dat je toch liever niet verder gaat. Toch kun je dat beter wel doen, want seks met stress is echt niet top. Als je een echt lieve lover hebt, wachten jullie gewoon tot jij je wel helemaal comfy voelt.

Lees ook: 6 tekenen dat je niet klaar bent voor seks