ontbijtjes verslaafd ontbijten

5 lekkere én simpele ontbijtjes

Heb jij ’s ochtends nooit tijd om uren aan je ontbijt te besteden, maar wil je wel graag iets lekkers eten? Check snel onze tips voor 5 lekkere én simpele ontbijtjes!

Oats

Oats is heel makkelijk om te maken en wat ook superhandig is: je kunt het de avond van tevoren al maken! Doe wat havermout in een bakje, melk of water erbij, even in de magnetron en smullen maar! Je kunt er nog wat vers fruit, pindakaas of kaneel op doen voor wat extra smaak. Eet smakelijk!

Kwark met cruesli

Je hebt zoveel soorten kwark, dus er zit vast wel een smaak bij die jij lekker vindt. Doe een beetje kwark in een bakje, cruesli of andere ontbijtgranen erbij en eten maar! Makkelijker kan niet, right?

Smoothie

Houd jij niet zo van ontbijten of vind je het lastig om genoeg vitamines binnen te krijgen? Dan is een smoothie perfect voor jou. Je kunt alle soorten fruit en groente die je maar kunt bedenken erin doen, dus je vindt vast een combinatie die jij lekker vindt! Als je je smoothie iets vullender wil maken, kun je er havermout doorheen doen.

Broodje

Ben jij niet van allerlei moeilijke ontbijtjes? Dan kun je natuurlijk ook een lekker Hollands broodje nemen. Simpel en je krijgt voorlopig geen trek. Love it!

Bananenpannenkoekjes

We eten het liefst elke dag american pancakes als ontbijt, maar dat is helaas niet de meest gezonde optie. Gelukkig zijn daar de bananenpannenkoekjes! Superlekker en toch gezond. Hoe je het maakt? Prak een rijpe banaan, doe er twee eieren bij en je beslag is ready. Easy!

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen