5 megahandige food hacks

Als je honger hebt, wil je zo snel mogelijk eten en heb je geen zin in veel gedoe. Deze vijf superhandige food hacks maken jouw leven een stuk makkelijker!

Als je honger hebt, wil je zo snel mogelijk eten en heb je geen zin in veel gedoe. Deze vijf superhandige food hacks maken jouw leven een stuk makkelijker!

#1. Bananen schillen
Maak jij je banaan ook altijd bij het steeltje open? Dit kost veel meer tijd dan wanneer je ‘m vanaf de andere kant open schilt. Druk het puntje van de banaan fijn tussen je vingers en watch hoe de banaan supermakkelijk opengaat.

#2. Mandarijnen pellen
Ook het pellen van een mandarijn kan vet easy zijn. Snijd het topje van de boven- en onderkant af en maak een klein sneetje in de zijkant. Nu kun je de mandarijn openrollen en de partjes heel makkelijk van de schil afeten.

#3. Aardbeien
Meestal snijd je het kroontje van de aardbei af met een mes. Hierdoor gooi je een groot deel van de aardbei weg; zonde! Prik een rietje vanaf de onderkant door de aardbei heen, zodat het kroontje loslaat en je de hele aardbei kunt eten.

#4. Avocado
In de supermarkt is het altijd een uitdaging om een lekkere rijpe avocado te bemachtigen, maar daar is een hack voor! Krab het pitje op de schil voorzichtig van de avocado af. Als de holte die overblijft helder is, is de avocado eetrijp. Als de holte groen of donker is, is de avocado niet of overrijp.

#5. Waterijsjes
IJsjes beginnen vaak te lekken voor je ze op hebt, waardoor je supererge plakhanden krijgt. Als je het ijsstokje door een cupcakepapiertje prikt vallen alle druppels op het papiertje en niet op je hand.

Lees ook: 5 dingen die jij altijd verkeerd hebt gedaan tijdens het eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen