Heb jij 20 december nog niets te doen? Perfect! Dan kun je samen met je zusje naar de Junior Songfestival X-mas show in Den Bosch. Zelf voel jij je daar misschien al een tikkie te groot voor, maar voor jouw kleine zus is het superawesome. En eigenlijk is het voor jou ook hartstikke leuk… Check 5 redenen om deze party samen te rocken!

#1. Zij voelt zich superstoer 
Jij bent haar grote zus, dus jij bent net iets cooler, hipper en smarter dan zij. Met een jurkje van jou, een beetje make-up van jou en jou erbij, is zij de hipste chick van de party. En dat gun jij je kleine zusje best, toch?

#2. Je kunt lekker gek doen
Stiekem ken jij héél veel gekke dansmoves, maar op je eigen feestjes durf je die nooit zo goed te showen. Op deze party zien je vriendinnen je toch niet, dus jij kunt helemaal los.

#3. De liedjes zijn fun
Zeg nou zelf, stiekem heb jij ook best wel eens geluisterd naar Double me, double you van Mylène en Rosanne toch? En ken je eigenlijk de tekst van Rachels Ik ben een teenager niet helemaal van buiten? Dit is je kans om lekker mee te zingen met supervrolijke muziek.

#4. Ralf Mackenbach
Ralf Mackenbach is niet meer het jongetje dat in 2009 de Europese finale won, maar een gespierde boy van 20. Daar wil jij best een avondje naar kijken.

#5. Je kunt haar de rest van de vakanties klusjes voor je laten doen
Maak een deal met je zusje: jij met haar mee, zij de rest van de vakantie de hond uitlaten. Win-winsituatie, toch?

De Junior Songfestival X-mas show is op zondag 20 december vanaf 15.30 uur in de Brabanthallen in Den Bosch. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €12,50.