Hoe lang je ook bent en welke maat je ook hebt: elk lichaam is uniek en awesome. Nog niet overtuigd? Check hier vijf redenen waarom jouw body geweldig is, precies zoals het is!

 

 

 

 

 

 

1. Verschillende girls hebben verschillende looks
Het zou ook maar saai zijn als we er allemaal hetzelfde uit zouden zien… Stel je voor dat elke boy het gezicht van Harry Styles zou hebben! Zou dat niet enorm boring worden op een gegeven moment? Omdat jij er als jij uitziet, ben je uniek én interessant!

2. Minderheden zijn supersexy
Zelfs de meest hotte celebs hebben imperfecties: van dikke billen tot no boobies. Staar je niet blind op die imperfecties, maar omarm ze juist! Minderheden zijn sexy en ook dit maakt jouw lichaam juist superspeciaal.

Lees ook: 8x meer zelfvertrouwen

3. Je bent geëvolueerd om aantrekkelijk te zijn
Miljoenen jaren geleden leefden de allereerste mensen op aarde. Maar door de evolutie hebben alleen de meest aantrekkelijke en sterke mensen zich kunnen voortplanten… Dat betekent dat de mensheid steeds knapper wordt en allerlei generaties hun ‘best’ hebben gedaan om uiteindelijk de sexy you te creëeren! Best wel cool. 😉

4. Je kunt er niets aan veranderen
Tenzij je duizenden euro’s wilt besteden aan plastische chirurgie, ben je verplicht jezelf te accepteren zoals je bent. En ook al doe je wél een cosmetische ingreep, dan nog zal er altijd iets zijn waar je onzeker over bent. Het beste is dus gewoon om jezelf te accepteren! Zelfvertrouwen heeft geen prijskaartje. Écht niet.

5. Aantrekkelijk zijn is een manier van denken
De beste manier om aantrekkelijk en sexy te zijn? Van jezelf en je lichaam houden! Niets kan op tegen een gezonde dosis confidence. Just love yourself, dan komt het he-le-maal goed met jou!

Lees ook: 10 redenen om in jezelf te geloven