Jij vindt wonen op het platteland maar niets? Onzin! Hier zijn vijf redenen waarom het geweldig is om een farmer girl te zijn.

1. Party hardy
Buren? Welke buren? Geluidsoverlast bestaat niet op een boerderij. Dus nodig lekker al je vrienden uit voor een feestje en zet je radio op z'n hardst. No one cares!

2. Dansen in je niksie
Vergeet jij ook wel eens kleren mee te nemen als je gaat douchen? Op het platteland hoef je niet onder het raam door te kruipen om te voorkomen dat iemand je blote billen ziet. Jij kan ongezien in je nakie door het huis dansen!

3. Miauw
Denk eens aan hoeveel honden, katten, konijnen en alpaca’s je kwijt kunt op een boerderij! OkΓ©, misschien vinden je ouders het niet zo leuk als je elke week met een nieuw zwerfkatje thuiskomt, maar je hebt toch genoeg ruimte om ze te verstoppen.

4. Run, Forrest, run!
Weilanden, fruitbomen, wollige schaapjes: geef toe, het uitzicht is beter dan in de stad. En het is rustiger. Wat handig is als je gaat hardlopen, omdat er dan weinig mensen zijn die je met een rood hoofd en huge zweetplekken onder je oksels naar huis zien hobbelen.

5. Ding dong
Als je op het platteland woont, staat je lover echt niet zomaar zonder te overleggen voor de deur. Veel te ver fietsen! Gelukkig maar: just out of bed-haar en een oude pyjama staan hem misschien heel leuk, maar jij ziet er echt beter uit na een halfuurtje tutten!