Veel girls hebben een BFF in hun leven, maar hoe weet jij of je wel een goede vriendin bent? Kan jou bestie elk geheim bij jou kwijt zonder het terug te horen van een klasgenoot? Check 5 tekenen dat je een goede vriendin bent.

Vertrouwen
Als je een goede vriendin wil zijn is het belangrijk dat je BFF je 100% kan vertrouwen. Als je haar diepste geheimen deelt met anderen, komt dat bijna altijd uit. Resultaat: gedoe. En terecht. Jij wilt toch zeker niet dat zij al jouw grootste geheimen vertelt aan je crush?

Gek doen
Stiekem gekke bekken naar elke trekken in de klas… of samen de wc ingaan. Ken jij van die gekke momentjes tussen jou en je besties? Dan maak je samen onvergetelijke herinneringen. ‘Weetje nog wat we allerlei idiote outfits aantrokken tijdens het shoppen?’ Als je een goede vriendin bent durf je af en toe echt wel eens je gekke kant te laten zien. Superlelijke selfies sturen… af en toe stiekem een boer laten, het hoort er allemaal bij!

Lees ook: 9 awkward dingen die je alleen doet als je echte besties bent

Eerlijk zijn 
Je bent een supergoede vriendin als je alles durft te zeggen zonder dat de ander boos op je is. Echte BFF’s zijn supereerlijk tegen elkaar! Als ze met haar nieuwe make-upstijl lijkt op een clown, vertel je haar dat gewoon. Dat doe je of course wel een beetje subtiel. Hoe langer jij je bestie kent, hoe beter je weet hoe je iets het kan brengen.

Er altijd voor elkaar zijn 
Als BFF heb jij de taak dat je altijd voor je bestie klaarstaat. Of het nu gaat om kledingcrisis voor een date of enorme ruzie met haar ouders. Jij bent degene op wie je BFF altijd op kan rekenen.

Luisteren
Als beste maatje heb jij de taak om al het gezeur, alle vakantieverhalen en ‘hoe irritant haar familie wel niet is’ aan te horen. Gelukkig vind jij het helemaal niet erg om dat aan te horen! Zij doet dat toch ook bij jou?  Dan weet jij tenminste waarom ze die dag chagrijnig of juist supervrolijk is. 

Test: Wat voor vriendin ben jij?