zus aandacht verliefd op vriendin verlegen flirten girls nicht irritante vriendin

5 tips om een meisje te versieren

Je bent helemaal smoor… op een girl. Superleuk, maar ook een beetje onhandig. Want hoe weet je eigenlijk of zij ook op girls valt? En is de eerste move dan anders dan bij een boy? No worries, met deze tips komt het helemaal goed.

Je bent helemaal smoor… op een girl. Superleuk, maar ook een beetje onhandig. Want hoe weet je eigenlijk of zij ook op girls valt? En is de eerste move dan anders dan bij een boy? No worries, met deze tips komt het helemaal goed.

#1. Zoek uit of zij ook op meiden valt
Je hebt een enorme, gigantische, megacrush op een girl en je wilt niets liever dan met haar daten, maar je hebt geen idee of zij ook op meiden valt. Tijd om op onderzoek uit te gaan! Waarschijnlijk check je al haar social media supervaak en dat is hartstikke slim, vooral als je op zoek gaat naar exen. Zijn dat boys of girls? Kun je niets vinden? Schakel dan je BFF in. Zij kan misschien in een casual gesprek wel ontdekken of jouw crush ook op girls valt.

#2. Word vrienden
Als je zeker weet dat je crush hartstikke hetero is, is dit het moment om afstand te nemen. Valt jouw crush wel op girls of weet je dat nog steeds niet zeker? Dan is het een goed idee om vrienden te worden. Groet haar elke keer als je haar tegenkomt en maak af en toe een praatje. Waarschijnlijk gaan jullie dan vanzelf meer leuke dingen doen samen.

#3.  Flirt
En als jullie dan toch al samen kletsen, kun je net zo goed meteen een beetje flirten. Lach lief en raak haar af en toe even aan. Reageert ze goed? Superfijn! Realiseer je alleen wel dat het voor haar niet hoeft te voelen alsof je met haar flirt, veel besties zijn ook behoorlijk knuffelig.

#4. Vertel haar dat je op meiden valt
Je zult haar dus toch een keer moeten vertellen dat jij op girls valt. Je hoeft daar niet meteen bij te zeggen dat je verliefd bent op haar. Zeg gewoon dat je (ook) op meiden valt en check hoe zij reageert. Gaat het goed? Dan kun je vertellen dat je haar superleuk vindt.

#5. Vraag of ze iets met je wil gaan doen
Ziet zij jou ook wel zitten? Time to date!

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw beste versiertruc?

Gerelateerde artikelen