Je vindt de hunk van de klas helemaal geweldig, maar hoe krijg je hem zo ver dat hij jou ook ziet staan? Door tijdens de les keihard met hem te flirten, of course! Check hier de tips.

#1. Probeer bij hem in de buurt te komen
Flirten gaat obviously beter als je het niet over de hoofden van dertig anderen hoeft te doen. Probeer daarom te flirten in een les waarbij je een beetje bij hem in de buurt zit. Weet-ie tenminste zeker dat jouw knipoog voor hem is bedoeld en niet voor zijn buurman. 

#2. Lach naar hem
Staar jij in de les ook meestal een beetje glazig voor je uit? Lach dan eens naar hem! Wedden dat dat opvalt tussen al je hersendode andere klasgenoten?

Lees ook: 10 tips om te flirten als je erg verlegen bent

#3. Stuur hem een briefje
Deze tip is een classic, maar ook een beetje risky: stuur hem een briefje. Je hoeft er niet meteen een hele liefdesverklaring in te zetten, maar kunt gewoon vragen of hij zin heeft om in de pauze iets met je te eten. Belangrijk bij deze tip: probeer in te schatten of hij je echt leuk vindt en zorg ervoor dat het briefje niet bij de verkeerde terechtkomt. Je wilt niet dat jouw liefdesverklaring wordt voorgelezen in de klas, toch?

#4. Vraag hulp
Is hij een kei in Duits en snap jij niet al te veel van die naamvallen? Vraag hem dan of hij je in de pauze nog wat uitleg wil geven. Of course delen jullie samen een boek, zodat jullie hoofden vlakbij elkaar zijn…

#5. Laat je pen vallen in zijn buurt
Oeps! Viel daar helemaal toevallig jouw pen vlak naast hem. Als hij hem voor je opraapt, moet je hem natuurlijk uitgebreid bedanken…

Lees ook: 15 dingen die je nooit moet doen tijdens het flirten