Pff… Het kan je flink irriteren als mensen zeggen dat bi zijn een trend is. Dit is natuurlijk grote onzin, check nu 5 vooroordelen over biseksualiteit

#1 Biseksuelen durven nog niet uit de kast te komen
Je valt gewoon op boys en girls! Hier kun jij je echt ergeren… Als je alleen op jongens of op meisjes zou vallen werd je toch niet verliefd op beide geslachten?

#2 Mensen die biseksueel zijn willen hun kans vergroten om een relatie te krijgen
Pff… hier word jij soms toch ook moe van? Je voelt je nu toch niet serieus genomen. Biseksuelen worden vanzelf verliefd op een boy of girl. Je maakt hier geen keuze in.

Lees ook: 5 veelgestelde vragen over aseksualiteit 

#3 Als je biseksueel bent ga je sneller vreemd
Onzin! Hetero’s of homo’s kunnen toch ook vreemdgaan? Dat je op beide geslachten valt, hoeft niet te zeggen dat je sneller vreemdgaat. De foute keuze die je dan maakt heeft niks te maken met het geslacht waarop je valt.

#4 Als biseksueel houd je van trio’s
Vaak denken mensen dit omdat je op beide geslachten valt. Maar dat is natuurlijk onzin! Hetero’s, homo’s of lesbiennes kunnen ook aan trio’s doen en veel bi’s vinden het dan juist weer fijn om het bij een lover te houden.

#5 ‘Je zegt dat je biseksueel bent om aandacht te trekken’
Wauw… je denkt toch niet dat mensen dit zeggen om aandacht te trekken? Ik val nou eenmaal op beide geslachten en dat is al lastig zat zonder dat iemand daar iets van vindt. 
 

Lees ook: Ik vertrouw geen jongens