ontmaagd seks meisje biseksualiteit biseksueel lesbisch uit de kast komen uit de kast komen lesbisch ombouwen onzeker lesbisch dezelfde kledingmaat

5 vooroordelen die je te vaak hoort over biseksueel zijn

Pff… Het kan je flink irriteren als mensen zeggen dat bi zijn een trend is. Dit is natuurlijk grote onzin, check nu 5 vooroordelen over biseksualiteit

Pff… Het kan je flink irriteren als mensen zeggen dat biseksueel zijn een trend is. Dit is natuurlijk grote onzin, check nu 5 vooroordelen over biseksualiteit.

#1 ‘Biseksuelen durven nog niet uit de kast te komen’

Je valt gewoon op boys en girls! Hieraan kun jij je echt ergeren… Als je alleen op jongens of op meisjes zou vallen, werd je toch niet verliefd op beide geslachten?

#2 ‘Mensen die biseksueel zijn, willen hun kans vergroten om een relatie te krijgen’

Pff… Hier word jij soms ook zó moe van? Je voelt je nu toch niet serieus genomen. Biseksuelen worden vanzelf verliefd op een boy of girl. Je maakt hier geen keuze in.

#3 ‘Als je biseksueel bent, ga je sneller vreemd’

Onzin! Hetero’s, homo’s of lesbiennes kunnen toch ook vreemdgaan? Dat je op beide geslachten valt, hoeft niet te zeggen dat je sneller vreemdgaat. De foute keuze die je dan maakt, heeft niks te maken met het geslacht waarop je valt.

#4 ‘Als je biseksueel bent, houd je van trio’s’

Vaak denken mensen dit omdat je op beide geslachten valt, maar dat is natuurlijk onzin! Hetero’s, homo’s of lesbiennes kunnen ook aan trio’s doen en veel bi’s vinden het dan juist weer fijn om het bij hun lover te houden.

#5 ‘Je zegt dat je bi bent om aandacht te trekken’

Wauw… Je denkt toch niet dat mensen dit zeggen om aandacht te trekken? Ik val nou eenmaal op beide geslachten en dat is al lastig zat zonder dat iemand daar iets van vindt.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij biseksueel?

Gerelateerde artikelen