Als je wakker wordt, als je pauze hebt en als je uit school komt: je hebt altijd wel tijd voor een YouTube-video. Weten wie je echt moet volgen? Check dan deze 5 superleuke YouTubers!

#1. Dylanhaegens
Dylan maakt samen met zijn vrienden grappige filmpjes over struggles uit het dagelijkse leven. Helemaal leuk: de maandelijkse afleveringen van zijn internetsoap ‘Cliffhanger’.

#2. OnneDi
Dionne houdt van dansen, vloggen en gek doen. Op het kanaal van Dionne staat wekelijks een ‘Leuk of Meuk’ online, waarin ze bijzondere producten test en dit deelt met haar Onne familie aka haar volgers. Heb jij altijd al willen weten hoe je je schoenen op een leuke manier kunt pimpen? Kijk dan haar filmpjes!

#3. MyLifeAsEva
Kennen jullie Eva al? Ze woont in Californië, Amerika en is een echte YouTube-ster door haar superleuke DIY filmpjes en haar struggles met jongens, school en haar ouders. Zo herkenbaar!

#4. BeautyNezz
Joy woont deels in Nederland en deels in Amerika, waardoor ze veel aan het reizen is. Ze vlogt veel over de verschillen tussen haar leven in Amerika en in Nederland. Ook staan er superleuke filmpjes online over beauty en fashion.

#5. BiBi Breijman
Bibi maakt filmpjes over random dingen in haar leven. Zo maakt ze beautyfilmpjes waarin ze zich opmaakt als haar zusje Robin of waarin ze haar broertje Bas omtovert tot meisje. Superfunny!

Lees ook: Wie is jouw favo vlogger?