carnavaltrends

5x carnavaltrends voor 2020

Carnaval is alweer heel dichtbij, yay! Dit jaar zijn er weer een aantal heel erg leuke carnavaltrends. Heb jij al een kostuum gescoord? Doe wat inspiratie op met deze vijf trends.

Roaring Twenties

Nu we weer in de jaren twintig zitten, worden er veel roaring twenties gerelateerde outfits verkocht. De serie Peaky Blinders zal dit jaar vaak als inspiratiebron worden gebruikt. Deze serie speelt zich namelijk af in de jaren twintig van de vorige eeuw.

Verkleed als Brabander

Veel Brabanders kiezen ervoor om verkleed te gaan als hun eigen provincie. Zo dragen ze de kleuren van de Brabantse vlag, maar er zijn veel meer manieren om je Brabantse roots te representeren. Wat dacht je van een worstenbroodje of een Bossche bol?

Chique

Dit jaar is er veel vraag naar wat luxere outfits. Mensen zijn op zoek naar luxe jassen en mooie jurken. Kleding die je normaal gesproken tijdens de feestdagen aantrekt, is nu ook in de mode tijdens carnaval.

Panterprintje

De panterprint blijft populair tijdens carnaval. Het doet je natuurlijk denken aan de huispakken van Roy Donders of New Kids-kledij. Ga jij verkleed in deze carnavalstrend carnaval vieren?

Classics

Naast al deze leuke carnavaltrends doen de klassiekers het natuurlijk altijd goed. Een cowboy, indiaan of piraat zal je overal wel een keer tegenkomen.

Beeld: Giphy, Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen