fruitwater

5x combinaties voor yummy fruitwater

Vind jij water maar saai? Say no more! Er bestaan superveel lekkere combinaties om zelf yummy fruitwater te maken. Wedden dat dit jouw nieuwe fave drankje wordt?!

Citroen en komkommer – fruitwater

Deze combi voor fruitwater ken je waarschijnlijk wel, maar het is superlekker én super easy om te maken, dus hij mocht zeker niet in dit rijtje ontbreken. Water met alleen citroen is lekker, maar mocht je dat iets te zuur vinden, zorgt de komkommer ervoor dat de zure smaak iets verzacht wordt. Nice! 

Aardbeien, munt, komkommer en limoen

Deze combinatie is perfect voor hete, zomerse dagen! De munt, komkommer en limoen zijn lekker verfrissend en de aardbeien zorgen ervoor dat er toch een sweet touch aan toegevoegd wordt. Yummy!

Framboos, rozenblaadjes en vanille – fruitwater

Oh my gosh, we denken dat dit onze fave is! Dit drankje is ook perfect om een foto voor the gram mee te maken, hihi. Ga jij ‘m proberen?

Kokoswater en ananas

Deze lijkt op piña colada, maar dan alcoholvrij én gezond! Wat wil je nog meer? Deze is perfect voor een lekkere summer evening. 

Munt en watermeloen

Hoe lekker klinkt dit?! Misschien denk je er in eerste instantie niet aan om dit bij elkaar te doen, maar geloof ons als we zeggen dat het superlekker is! Tip: deze combinatie is ook heerlijk met bruiswater. 

Lees ook:

Beeld: Unsplash | Bron: Flair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen