bestie girls girlsquad funny girl

5x date-ideeën voor jou en je bestie op Valentijnsdag

Heb jij geen lover of crush om mee op date te gaan op Valentijnsdag? No worries, een date met je bestie is misschien nog wel veel leuker! Check hier de leukste date-ideeën voor jou en je bestie! #sistersbeforemisters

Girls night out

Vaak zijn er op Valentijnsdag heel veel leuke feestjes. Ga van tevoren gezellig samen make-uppen en dan lekker dansen op de leukste songs. Wie weet loopt er op de party wel een hottie rond, waardoor je alsnog een date voor Valentijnsdag hebt!

Movie night

Zoek een paar leuke romcoms uit, koop lekkere snacks, zorg voor genoeg dekens en kussens en jullie zijn ready voor een movie marathon! Tip: To All The Boys I’ve Loved Before 2 staat nu op Netflix, kunnen jullie lekker zwijmelen bij de look van Noah Centineo…

Mac date met je bestie

Als je een lover hebt, wil je misschien naar een chic restaurant. Maar met je bestie kun je lekker in je comfy outfit burgers, friet, ijs en milkshakes wegwerken bij de McDonalds’s. Niemand voor wie je je hoeft in te houden, right?

Cupcakes

Houden jullie van creatief bezig zijn én van lekker eten? Ga dan gezellig samen cupcakes bakken en versieren!Jullie kunnen het in een valentijnsthema doen, maar mochten jullie daar niet van houden, kan iets anders natuurlijk ook. Have fun.

Gamehal

Op heel veel plaatsen in Nederland heb je gamehallen en dat is superleuk om met je bestie naartoe te gaan. Je kunt dance battles houden, karten, lasergamen en ga zo nog maar even door! Wedden dat jullie vergeten dat jullie geen Valentijn hebben dit jaar?

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen