engelse boeken

5x de leukste Engelse boeken

We love to read in English! What about you? Het is deze week de week van het Engelse boek dus zochten wij de vijf leukste Engelse boeken uit die je per se gelezen moet hebben.

Holding up the universe

Dit boek van Jennifer Niven gaat over de dikste tiener van Amerika: Libby. Wanneer medeleerling Jack haar wil beschermen omdat ze gepest wordt, pakt dat verkeerd uit. Hij leidt aan een neorlogische gezichtsblindheid aandoening – hij kan geen gezichten herkennen. Ze krijgen allebei straf, raken aan de praat en wat er dan gebeurt hadden ze allebei niet verwacht.

Holding up the universe jennifer niven

Bestel hier

Five feet apart

Misschien heb je deze movie met Cole Sprouse al in de bioscoop gezien, maar heb je het boek ook gelezen? Het boek gaat over twee tieners die verliefd op elkaar worden, maar niet bij elkaar in de buurt mogen komen vanwege taaislijmziekte. Ze moeten altijd five feet bij elkaar uit de buurt blijven, maar dat is best moeilijk als je elkaar heel leuk vindt…

Five feet apart

Bestel hier

The Sun Is Also a Star

Ook dit boek is verfilmd, maar wij vinden het boek een écht aanrader. Het gaat over Natasha, een meisje dat gelooft in de wetenschap en feitjes, maar absoluut niet in destiny. Op de dag dat zij en haar familie het land uitgezet gaan worden, komt ze Daniel tegen. Hij zegt dat hij haar in één dag op hem verliefd kan laten worden, maar is dat wel mogelijk en verstandig?

The Sun is Also a Star

Bestel hier

Turtles All the Way Down

Dit boek is van de bekende John Green. Het boek gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars­-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Say whut?! Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

Turtles All the Way Down

Bestel hier

What light

Dit boek is perfect om tijdens de feestdagen te lezen. Het gaat over Sierra en haar familie die een kerstbomenbedrijf hebben. Ieder jaar rond Kerst vertrekken ze naar California naar hun bomenplek. Sierra leeft hierdoor twee verschillende levens: haar leven in Oregon en haar leven met kerstmis. Maar deze Kerst ontmoet Sierra Caleb en daardoor verandert haar leven. Dit boek is geschreven door dezelfde schrijver als Thirteen Reasons Why.

What light jay asher

Bestel hier

Cadeautje!

Je krijgt deze week ook nog een extra geschenkje erbij als je voor €12,50 aan Engelse boeken besteed bij Ako. Life Love Books wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd en is een perfect cadeautje voor je ouders voor onder de boom!

Beeld: Ako, 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees jij veel boeken?

Gerelateerde artikelen