room inspiration herfst

5x de leukste room inspiration voor de herfst

De herfst is alweer even bezig en daar kan een pretty slaapkamer natuurlijk niet bij ontbreken. Zoek jij nog room inspiration voor de herfst? Wij zetten vijf pretty rooms voor je op een rijtje!

Lots of lights

Oh my gosh, hoe leuk is deze slaapkamer met superveel lichtjes en kaarsjes? Kruip in de herfst lekker met een kopje thee of warme choco onder de dekens, zet je fave serie aan en genieten maar. Zeg nou eerlijk: zo’n kamer wil je toch?!

Schermafbeelding 2020 10 01 Om 12.31.25

All white

Hou jij niet van een te drukke kamer? Verf je muren dan wit en probeer met accessoires in rustige kleuren een beetje sfeer in je kamer te brengen. Als je genoeg ruimte in je kamer hebt, staat zo’n kerstboom met lichtjes ook superleuk in je room. *wink wink*

Schermafbeelding 2020 10 01 Om 12.47.10

Beige with a touch of pink

Als je je muur in een beige kleur verft, kun je dat superleuk combineren met roze accessoires. Vind je roze te druk? Dan kun je natuurlijk ook voor witte accessoires gaan. Hoe leuk is het idee van posters boven je bed?! We love it!

Schermafbeelding 2020 10 01 Om 12.46.59

Wallpaper

Als je het te saai vindt om je muur in één kleur te verven, kun je natuurlijk ook voor leuk behang kiezen. Hoe mooi is het behang op de foto? Kies er bijvoorbeeld voor om één muur met behang te doen en de overige muren in een bijpassende kleur te verven. Pretty!

Schermafbeelding 2020 10 01 Om 12.46.51

Gold, gold, gold

Wauw, hoe pretty is dit hoekje? We are obsessed! Gouden details in je kamer passen perfect bij de herfst als je het aan ons vraagt. Als je niet zo van de make-up bent, kun je natuurlijk ook zo’n hoekje maken met je bureau of een leeshoekje bijvoorbeeld.

Schermafbeelding 2020 10 01 Om 12.46.44

Welke room vind jij het mooist? 

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen