Insta Stories hack nieuwe iphone whatsapp instagrambio lezen zonder ander ziet typfouten WhatsApp videobellen verkeerd doen digitale borderellen iphone-gewoonte heeft geen zin gehackt via Houseparty samen zijn apps game app gratis game apps hack Hyves-profiel Whatsapp verslaafd appen groepsapp instaverslaafd

5x dingen die je nog niet wist over Whatsapp

We zijn allemaal stiekem een beetje verslaafd aan Whatsapp, maar ken je deze functies al? Lees snel verder om vijf dingen over Whatsapp te lezen die je nog niet wist!

Verwijderen op Whatsapp

Heb je per ongeluk een appje dat bestemd was voor je crush naar je ouders gestuurd? Geen probleem! Je kunt het appje verwijderen voordat ze de kans krijgen om het te lezen, hihi. Hoe je het doet? Klik op het verzonden berichtje en dan in het menuutje dat tevoorschijn komt op ‘verwijderen’. Je krijgt twee opties te zien: ‘verwijder voor mezelf’ of ‘verwijder voor iedereen’. Klik op ‘verwijder voor iedereen’ et voìla, je ouders kunnen je appje niet lezen!

Persoonlijk antwoorden

Zit je in een groepsapp en worden er zoveel berichten gestuurd dat je door de bomen het bos niet meer ziet, maar wil je wel op een vraag antwoorden? We know the struggle! Tik op het bericht, dan zie je boven je typbalk het bericht verschijnen, typ je antwoord en versturen maar! Zo ziet iedereen op welk bericht je antwoordt en wordt verwarring voorkomen.

Dikgedrukt, doorgestreept, schuin

Vind je het leuk om naast de gewone tekst en de emoji’s wat extra’s aan je appjes toe te voegen? Ook daar is een oplossing voor! Je kunt woorden namelijk dikgedrukt, doorgestreept of schuin maken. *dikgedrukt*, ~doorgestreept~ en _schuin_ zijn de symbolen die je moet toevoegen aan je woorden om ze schuin, dikgedrukt of doorgestreept te maken. Easy!

Verzendlijst op Whatsapp

Dit is een superhandige functie op Whatsapp, maar de meesten maken hier maar weinig gebruik van. Wat het precies inhoudt? Eén bericht supersnel naar allerlei verschillende mensen sturen. Typ een appje, verstuur het via verzendlijst en je hebt een ongemakkelijke groepsapp vermeden! #yay

GIF

Hoe leuk zijn GIFjes?! We love it! Als je wil laten merken dat je superblij bent, stuur je een leuk dansend meisje en als je even extra wil aandikken bij je boy- of girlfriend dat je verdrietig bent, stuur je een huilende baby. Je vindt ze door op het plusje te klikken, naar je foto- en videobibliotheek te gaan en dan linksonder op GIF te klikken. Wij zijn stiekem verslaafd, hihi.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ik wist eigenlijk alles al ?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen