We love Facebook! Maar er zijn van die vrienden… Ze halen het bloed onder je nagels vandaan en als het kon zou je ze het liefst metéén deleten. Wij hebben 5 van dit soort irritante types voor je op een rijtje gezet. Herken jij er één?

 

 

 

 

1. De gluiperd
Dit type houdt alles supergoed in de gaten, maar post zelf helemaal niets. Zo wist hij of zij precies naar welke film jij gisteren bent gegaan en wat je aanhad op je verjaardag. Een beetje creepy wel… En behoorlijk irritant!

2. De selfie poster
De selfie poster plaatst alléén maar selfies van zichzelf en moet iedereen laten weten hoe mooi ze wel niet is zonder make-up, in de sportschool, op een feestje enzovoort… Ugh!

3. De überverliefde poster
Oké, niet iederéén hoeft te weten hoe leuk en geweldig jullie het hebben. Houd die zoenende foto’s, statussen of spontane cadeautjes aub voor je!

4. Weet-het-altijd-beter type
De naam zegt het al: deze persoon weet het áltijd beter. Onder elke foto of status heeft hij of zij commentaar en start een discussie. Wél grappig om te lezen als je je verveelt…

5. De overdreven poster
En dan heb je nog het type dat letterlijk álles post. Iedere dag plaatst hij of zij minstens vier foto’s om iedereen een update te geven van wat degene aan het doen is. Zitten we écht op te wachten…

Lees ook: 10 redenen waarom we niet zonder Facebook kunnen