Apps

5x Leuke gratis apps die je nog niet kende

Instagram, TikTok, Snapchat… Het zijn apps die iedereen wel op z’n mobiel heeft staan. Maar kende je deze vijf apps ook al? Superleuk én ook nog eens gratis te downloaden!

1. Clubhouse

Clubhouse is dé nieuwe trending app van het moment. De app focust zich – in tegenstelling tot een hoop andere populaire apps – helemaal op audio. Je kan het vergelijken met een podcast of telefoongesprek, waar je live kunt meeluisteren! De app bestaat uit verschillende ‘rooms’ waar je zelf in en uit kunt gaan om mee te luisteren. Ook kun je je hand opsteken als je iets wil vragen of wil meepraten.

De rooms kunnen openbaar zijn of gesloten, waardoor je dus ook met je vrienden een eigen room kunt maken! Ook kun je zoeken naar rooms over bepaalde onderwerpen, die bij jou interesses aansluiten.

clubhouse

2. Cappuccino

Fan van voicememo’s sturen naar je vriendinnen? Dan wordt Cappuccino jullie nieuwe favoriete app! Met deze app kan je de hele dag door ‘beans’ opnemen, wat korte memo’s zijn van maximaal drie minuten. Aan het einde van iedere dag wordt er dan van al deze losse ‘beans’ een ‘capuccino’ gemaakt, die je in één keer kunt luisteren! De app zet er zelf een muziekje onder, waardoor het echt lijkt alsof jullie je eigen podcast of radioshow hebben. Superleuk! De memo’s kan je ook tussendoor luisteren, waardoor je op elkaar kunt reageren. Ook kun je vragen stellen aan de groep en foto’s toevoegen.

cappuccino

3. Pocket

Je ziet de hele dag foto’s, video’s en artikelen voorbij komen, maar hoe handig zou het zijn als je alle dingen die jou interesseren even ergens gezamenlijk kon opslaan voor later? Daar is Pocket voor! Met Pocket kan je allerlei dingen die je tegenkomt op je mobiel, tablet of computer opslaan. Je kunt hierna alles terugvinden in de app, zelfs als je offline bent. Op deze manier kun je een ruimte creëren met alleen de onderwerpen die jou interesseren. Bovendien kan je met de luisterfunctie elk nieuwsbericht, artikel en blogbericht aan je laten voorlezen!

pocket

4. Sleep Cycle

Sleep Cycle neemt tijdens het slapen geluid op, om zo jouw slaappatroon te analyseren! Bovendien kun je via deze app een wekker instellen, zodat je wordt wakker gemaakt op het moment dat je lichtst slaapt.

Sleep Cycle

5. Calm

Calm is in 2017 door Apple uitgeroepen tot app van het jaar! Deze app staat volledig in het teken van meditatie en mindfulness en helpt gebruikers om hun hoofd leeg te maken. Calm heeft exclusieve muziek, die gebruikers kan helpen om beter te focussen, slapen of ontspannen.

calm app

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen