date dates

5x leuke, winterse dates voor jou en jouw lover

Het is nog even kerstvakantie en that means: veel vrije tijd. Heb jij veel op de planning staan of ben je niet zo goed in het bedenken van leuke ideeën? We’ve got you! Check hier leuke ideeën voor een date met je lover.

Samen schaatsen

Hoe romantisch is het om samen een schaatsbaan op te zoeken? Je hoeft geen ster te zijn in schaatsen, want je babe vangt je toch wel op. Cute!

Koken

Wil je je date liever thuishouden met dit koude weer? Dat snappen we helemaal! Zoek een lekker recept op en ga samen met je lover koken of bakken. Na het koken kunnen jullie lekker eten en chillen op de bank.

Spelletjes date

Organiseer een spelletjesavond! Je kunt er zelf voor kiezen om anderen uit te nodigen of om romantisch je lover in te maken met Mens Erger Je Niet, hihi.

Bezoek een kerstmarkt

Wist je dat er megaveel Kerstmarkten zijn in de buurt? Check wel even tot wanneer je ze kunt bezoeken, anders maak je er een shopdag van. Klinkt leuk, right?

Spa-date

Hebben jullie een druk jaar gehad? Dan is het ideaal om een dagje de spa te bezoeken. Is dit iets te duur? Maak er zelf een thuis met coole gezichtsmaskertjes en voetbadjes!

Beeld: Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen