redenen-alvast-lentekriebels-krijgen

5x redenen om alvast lentekriebels te krijgen

Nog maar een maand en dan is het alweer lente! Wij kunnen nu al niet wachten, want de lente brengt zoveel moois met zich mee… Dit zijn voor ons dan ook 5 goede redenen alvast lentekriebels te krijgen. Wat vind jij?

1. Het wordt warmer buiten

Het wordt eindelijk weer wat warmer buiten en je hoeft je niet meer zo druk te maken over gladheid, want sneeuw zal niet snel meer vallen of blijven liggen. De wind zal minder in je gezicht snijden – heel fijn, zeker als je veel op de fiets zit – en je hoeft je niet meer helemaal in te pakken om naar buiten te kunnen.

2. Er komen weer overal bloemen tevoorschijn

Als er iets is waar de lente om bekend staat, is het wel dat alles weer in de bloei komt te staan. Kale bomen krijgen weer blaadjes en overal komen er weer bloemen tevoorschijn. Daar kan je toch alleen maar heel vrolijk van worden?

3. Je kan je winterkleding opruimen

Warmere temperaturen betekent dus ook je winterjas weer terug in de kledingkast hangen en je muts en handschoenen weer opbergen – yay! Het wordt weer de tijd van leren jasjes en spijkerjacks, van bloemenprints in plaats van wol. Wij kunnen niet wachten, jij?

4. De dagen worden langer

Niet alleen het weer wordt beter en de bloemen komen tevoorschijn, ook de zon laat zich weer vaker en langer zien. Niet meer ’s ochtends in het donker opstaan en ’s middags in het donker thuiskomen, maar meer licht op een dag. Hoe fijn!

5. Het voelt steeds meer als zomer

En ja, dat het bijna lente is, betekent ook dat de zomer steeds dichterbij komt. Lekker weer, vrolijkere mensen, leuke zomerkleding… Heb je door dat we bijna niet kunnen wachten? We moeten nog even geduld hebben helaas en hopen dat we een heerlijke lente krijgen…

Lees ook:
Quiz: Krijg jij een relatie met jouw crush?
Boekentip: Teen Journal van Charlotte Labee
Check nu de trailer van de Disneyfilm Cruella

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen