vermoeidheid, moe 9 dingen die je herkent als je nooit op tijd gaat slapen

5x tips tegen vermoeidheid

We love de zomer, maar die hete nachten en zoemende muggen zijn niet echt bevorderlijk voor je nachtrust… Ben jij ook zo moe elke dag? Gelukkig begin je met deze tips toch de dag fris en fruitig!

Stop met cola en koffie

Hoewel het lijkt alsof suikerproducten je vermoeidheid een boost geven, is dit eigenlijk helemaal niet zo. Ga voor drankjes met low sugar, daar krijg je veel meer energie van. Plus: het is veel gezonder!

Doe een dutje

We love naps! Een dutje doen is oké, maar beperk het wel tot 20 minuutjes. Anders raak je in een diepe slaap en ben je nóg vermoeider als je weer wakker wordt.

Beweeg!

Een powernap is dus oké, maar als je moe bent, kun je beter niet te lang in bed blijven liggen. Huh? Vergelijk het maar met film kijken. Daar word je ook altijd moe van, toch? Dat komt omdat je stilzit. Stilzitten kost enorm veel energie, dus ga sporten en je voelt je binnen no time weer fit.

Ga naar buiten

De natuur geeft je superveel energie en dat is precies wat je nodig hebt nu je moe bent, right? Ga lekker naar buiten en voel die energie je lijf instromen. #zen

Bye bye, fast food

Fast food is superlekker, maar niet handig om te eten als je moe bent. Het maakt je namelijk nog meer vermoeid. Dus helaas pindakaas: die zak chips kan beter weer terug in de kast.

Beeld: 123RF, Giphy

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij vaak moe?

Gerelateerde artikelen