5x tips tegen verveling

Ben je het thuiszitten na een week al zat? Check snel onze tips tegen verveling! Wedden dat je weer nieuwe inspiratie krijgt? *wink wink*

Home work-out

De sportscholen zijn dicht, maar wie zegt dat je niet meer kunt bewegen? Er zijn genoeg leuke work-outs te bedenken die je gewoon thuis kunt doen! Zoek op Instagram of YouTube naar een leuke home work-out en let’s go! Jij komt fitter dan ooit uit quarantaine!

Movie time

Heb je normaal geen tijd om een film te kijken of loop je 83 afleveringen achter met je favoriete serie op Netflix? Nu is het de perfecte tijd om dit in te halen! Zoek je iets leuks om te kijken? Op GIRLZ.nl staan genoeg leuke Netflix-tips, dus voor ieder wat wils.

Boek lezen

We zijn in deze tijd allemaal zo erg met onze telefoon bezig, dat een boek lezen er vaak bij inschiet. Je zit nu de hele dag binnen en aangezien het geen goed idee om de hele dag op je telefoon te zitten, kun je nu eindelijk dat goede boek erbij pakken. Yay! Neem eens een kijkje op AKO.nl of Bruna.nl voor de leukste boeken van dit moment.

Creatief

Vind jij het superleuk om creatief bezig te zijn, maar heb je daar normaal eigenlijk geen tijd voor? Pak je potloden, papier, verf en alles wat je je maar kunt bedenken erbij en kliederen maar! Wie weet komt er een meesterwerk uit…

Bakken

Cupcakes, taart, brownie, koekjes: you love it! Je hebt nu genoeg tijd om te bakken, dus ga alles bakken waar je zin in hebt en organiseer een lekkere high-tea voor iedereen met wie jij thuis bent. Lekker en heel gezellig! Dat wordt smullen, hihi.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen