5x tips voor de perfecte stranddag

5x tips voor de perfecte stranddag

Yes! Dit weekend is het prachtig weer en dan kan een dagje strand natuurlijk niet ontbreken. Met deze vijf tips weet je zeker dat jij de perfecte stranddag zal hebben. Let’s go to the beach!

Stay hydrated!

Tijdens de warmte is het belangrijk om genoeg te drinken. Vul een fles met water en leg deze een nacht in de vriezer. Voilà, nu kun je ijskoud water meenemen naar het strand! 

Beach basics voor de perfecte stranddag 

Vergeet jouw beach basics niet! Een strandlaken, bikini, zonnebrandcrème, genoeg te drinken en niet te vergeten: het GIRLZ-zomerboek! 

Soft skin

Het is belangrijk om je goed in te smeren! Zorg voor een zonnebrandcrème met een goede factor. Na het dagje strand kun jij je insmeren met een verkoelende after-sun. #smooth

Gezichtsspray

Pfff…Het kan superwarm zijn. Ook in de schaduw! Spray je gezicht af en toe in met een verfrissende gezichtsspray. Even afkoelen!

ANTI-KLIT

Heb jij ook altijd zo’n last van klitten na een perfecte stranddag? Doe een haarmasker in je haar voordat je naar het strand gaat. Aan het einde van de dag voelt je haar een stuk zachter en heb je minder klitten. Yay! 

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen