De selfie. Het populairste woord van 2013 en stiekem zijn we allemaal schuldig aan het maken van één. Maar om nu elke dag een foto van jezelf te posten, is misschien een beetje overdreven. Daarom hebben wij de leukste momenten op een rijtje gezet wanneer je zeker wél een selfie mag maken.

Nieuw kapsel
Je nieuwe kapsel moet natuurlijk geshowd worden. Je bent superhappy met je hairdo en dat mag iedereen weten! Dus pak die camera en laat aan iedereen de nieuwe jij zien.

Op reis
Als je aan het reizen bent, is het natuurlijk heel leuk om foto’s te maken. Zo kun je later allerlei herinneringen ophalen en zorg je ervoor dat je die reis nooit meer vergeet. Dus ook hier is het selfie time! Voor een beroemd gebouw of op een mooi strand maak jij de gaafste selfies.

Moment met je BFF
Heb je een supergezellige middag met je best friend? Ook dan is het leuk om een selfie te maken met z’n tweeën. Ga even lekker poseren en maak de leukste foto’s. Op deze manier kun je altijd nog terugdenken aan die leuke middag.

Celeb
Hier is een selfie bijna verplicht. Zie jij die supertoffe celeb op straat lopen? Maak dan vlug een picture! Vraag of hij of zij met jou op de foto wil en maak al je friends jaloers met deze beroemde selfie.

Als je iets hebt bereikt
Ben jij hartstikke trots op je tien voor je proefwerk of heb je een mooi schilderij gemaakt? Laat het aan de wereld zien! Poseer met je proefwerk of schilderij en wees trots op wat je hebt bereikt!

Wanneer je maar wilt
Eigenlijk zijn er helemaal geen regels voor selfies en mag je gerust elke dag een foto van jezelf maken. Want als jij er vandaag leuk uitziet of je hebt iets leuks meegemaakt, dan is het nooit verkeerd om een leuke selfie te maken! Dus pak die camera maar gauw!