Valentijnsdag is leuk, romantisch en hét moment om met je lover af te spreken. Maar wat nou als je helemaal geen vriendje hebt? Nou, dan kan je óók een geweldige Valentijnsdag hebben! En wel zó…

1. Filmmarathon
Haal lekkere snacks in huis, doe je onesie aan en plof op de bank. Yep, dit is de perfecte dag voor een filmmarathon met al je single friends! En zeg nou zelf: véél leuker dan een zenuwslopende date, toch?

Lees ook: 6 redenen waarom een girls night leuker is dan een date

2. Beautydagje
Je mag jezelf best een beetje verwennen op zo’n dag als vandaag! Lak je nagels, scheer je legs en doe een maskertje op je gezicht. En als je nu toch bezig bent, kun je net zo goed al die coole make-up en hair tutorials uitproberen!

3. Geheime aanbidder…
Doe een spelletje met je BFF’s. Schrijf al jullie namen op briefjes, vouw deze dicht en doe ze in een bak. Ieder trekt een naam eruit en van diegene ben jij vanaf dat moment de geheime aanbidder! En dan nog raden wie wie heeft getrokken…

4. Shoppen!
Tja, wie wordt daar nou niet happy van? Je hebt dan wel geen lover, maar wél een gloednieuwe jas, broek én trui!

5. Cupcakes maken
Het is leuk, gezellig en ook nog eens superlekker! Need we say more?

6. Family day
Valentijn gaat om de mensen van wie je houdt, dus wie zegt dat dit alleen een lover zou moeten zijn? Het draait net zo goed om familie! Doe dus wat leuks met het hele gezin: ga een dagje naar het strand, naar een museum of pretpark. Quality time it is!

Lees ook: Help! Wat moet ik doen met Valentijnsdag als ik nét iemand date?