Yes, er komen weer superveel nieuwe series uit deze weken. Maarre… wat zijn de echte must-watches? We zetten de veelbelovendste titels voor je op een rijtje!

#1. Luke Cage
Vond je Jessica Jones leuk? Dan vind je Luke Cage vast ook tha bomb. Deze nieuwe superheld van Marvel wordt door een medisch experiment supersterk. Zie dat maar eens te combineren met je normale leventje…

#2. Westworld
Voor girls die van een donker sfeertje houden en die wel wat heftige stuff aankunnen, is Westworld een echte must-watch. In de toekomst is in Amerika een pretpark gebouwd waarin robots toeristen de tijd van hun leven bezorgen. Schieten, seks: alles mag. Maar dan zorgt een storing ervoor dat de robots niet meer reageren zoals ze geprogrammeerd zijn…

#3. Pitch
Ginny is supergoed in honkbal. Zo goed, dat ze er pro in zou willen worden. Er is één probleempje: de pro league is alleen voor mannen. Ginny laat zich niet tegenhouden. Ze wordt de eerste speler in een mannenteam. Lukt het haar om haar plek te veroveren?

Test: In welke serie had jij de hoofdrol moeten hebben?

#4. Miranda Sings – Haters Back Off
Ook zo’n fan van de video’s van Miranda Sings? Dan is deze serie echt iets voor jou. Meer en langer Miranda, gewoon op Netflix. Hoe nice.

#5. A series of Unfortunate Events
Ken je de film ‘Ellendige Avonturen’ nog? Nu is er een serie van! In ‘A series of Unfortunate Events’ overlijden de ouders van Violet, Klaus en Sunny. Ze moeten gaan wonen bij hun nare oom graaf Olaf, die alleen uit is op hun geld. Topserie om met je jongere broertje of zusje te kijken!

#6. Gilmore Girls A Year in the Life
Gilmore Girls staat al een tijdje op Netflix, maar nu komt er een spin-off over de moeder en dochter met maar zestien jaar leeftijdsverschil. Supersnel geklets en veel fun dus, maar dan een paar jaar later.

Lees ook: 10 redenen waarom het oké is om verslaafd te zijn aan series