In de nieuwe Girlz! kun je een test maken om erachter te komen of jouw lover een bad boy is. Want op de een of andere manier voelen girls zich heel snel aangetrokken tot een bad boy. Maar helaas zijn deze foute jongens absoluut geen goed relatiemateriaal. Probeer dat soort boys te ontwijken! Hoe? Lees de volgende tips om te herkennen of hij een fout ventje is!

Lichaamstaal
Lichaamstaal kan heel erg belangrijk zijn in het herkennen van een bad boy. Dwalen zijn ogen door de ruimte terwijl hij met jou aan het praten is? Dan merk je al dat hij ook heel graag naar andere meiden kijkt. Ook staat hij vaak met zijn borst vooruit en praat hij vrij hard. Hij laat zijn mannelijkheid overduidelijk zien.

Alles volgens zijn regels
Hij bepaalt waar jullie op date gaan en wanneer jullie elkaar ontmoeten. Dit is geen goed teken, girl! Hij wil de baas over jou spelen.

Vaste relatie
Oei, deze boy rent bijna weg als je het hebt over een vaste relatie. Dit is wel het laatste waar een foute jongen aan denkt. Hij moet natuurlijk wel de kans hebben om ook nog andere girls te ontmoeten…

Lees ook: 7x gemixte signalen van een boy

Gevaarlijk
Oké, hij is natuurlijk niet doodeng. Maar het is een best gevaarlijke jongen. Het is niet vreemd als hij voor de zoveelste keer in een gevecht belandt, iets heeft gestolen en hij skipt maar al te graag een paar daagjes school.

Arrogant
Hij is the man en dat mag iedereen weten. Hij is helemaal gek op zichzelf en vindt dat hij het beste is wat jou ooit is overkomen. Dat dachten we dus even niet…

Player
Hij is altijd omringt door meisjes en hij geniet van alle aandacht. Ook al zegt hij misschien dat hij jou enorm leuk vindt, grote kans dat hij 10 andere meisjes net zo leuk vindt!

Herken je jouw crush hierin? Vergeet deze boy dan snel en ga op zoek naar een andere, veel leukere jongen! Want jij verdient veel meer dan zo’n fout ventje.