Je bent hartstikke lief, knap en mooi, maar grote kans dat je dit niet van jezelf vindt. Zonde, want dit lichaam heb je niet voor even en waarschijnlijk ben je ook hartstikke pretty! Lees daarom zes tips om blij te zijn met je lichaam.

#1. Verzorg jezelf
Je voelt je beter als je goed voor jezelf zorgt. Neem een lekkere douche, kam je haren en trek een leuke outfit aan. Dan ben jij je al een stuk blijer!

#2. Eet gezond
Goed eten heeft veel invloed op je lichaam en hoe je je voelt. Als je erg ongezond eet, voel je je een stuk slechter dan wanneer je gezond eet.

#3. Kijk naar jezelf zoals naar je friends
Als je BFF een pukkel op haar neus heeft en een outfit draagt die ze rockt, zie jij waarschijnlijk alleen haar awesome kleding, maar als je zelf een pukkel en een awesome outfit hebt, zie je alleen… de pukkel. Zo zonde! Probeer ook bij jezelf te kijken naar wat je mooi vindt. Lukt dat niet zo goed? Vraag je moeder dan eens wat zij mooi aan je vindt.

#4. Doe leuke dingen
Als je veel leuke dingen doet met je friends of je familie, voel je je als snel een stuk beter. Life is fun is jouw nieuwe levensmotto!

#5. Eet chocolade
Door het eten van chocola komt er een stofje in je hersenen dat je een stuk gelukkiger laat voelen. Goed excuus om een lekkere chocoladereep in huis te halen!

#6. Geef toe dat je leuk bent
Complimentjes geven je een boost, maar waarom zou je die niet aan jezelf kunnen geven? Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je er goed uitziet, want dat is gewoon zo!

Lees ook: 11 modemissers die iedereen wel eens heeft gemaakt