Superveel girls hebben Instagram en laten alles zien wat ze meemaken. Toch gaan dingen op Insta soms nét een beetje anders dan in het echte leven. Kijk mee voor een paar grappige verschillen!

#1.Huiswerk maken op Instagram
Een georganiseerd bureau met daarop pennen die matchen bij je schriften, agenda en decoratie. Je ziet nooit iemand echt werken, het gaat meer om de uitstraling.


 

Huiswerk maken in real life
De dag voor je proefwerk raak je alle aantekeningen kwijt en ineens blijkt dat je de uitleg van de wiskundeleraar toch niet zo goed snapte. Help, anyone?

#2. Zwemmen op een warme zomerdag op Instagram
Met je BFF’s duik je een helderblauwe zee in, die jullie helemaal voor jezelf hebben.

Zwemmen op een warme zomerdag in real life
Als je heel goed je best doet, pas je er nog net bij in het zwembad.

#3. Opstaan op Instagram
In je mooie pyjama eet je een broodje in bed. Zonder te kruimelen, of course.

Opstaan in real life
Nu al? Nadat je drie keer hebt gesnoozed, sleep je jezelf je bed uit, waarna je alles razendsnel moet doen om nog op tijd op school te komen.

#4. Selfies op Instagram
Met al je BFF’s poseer je lachend voor de camera. Uiteraard passen jullie makkelijk in het beeld en hoeft de foto maar één keer gemaakt te worden.

Selfies in real life
Met je arm zo ver mogelijk uitgestrekt en je hoofd in een vreemde hoek probeer je jezelf zo leuk mogelijk vast te leggen. En nu maar hopen dat er niemand langskomt.

#5. Hamburger eten op Instagram
Een perfect broodje tussen perfect gelakte nagels. Het kan niet anders dan dat je dat zo charmant opeet.

Hamburger eten in real life
Bij de eerste hap valt de helft van het beleg op je bord en plakt de bovenkant van het broodje aan je verhemelte. Zit daar nou een sesamzaadje tussen je tanden?

#6. Regen op Instagram
Regen is op Instagram altijd reden voor een dansje.

Regen in real life
Net als jij buiten loopt barst de hoosbui van de eeuw los. Uiteraard heb je geen paraplu bij je en word je supernat. En chagrijnig.

Lees ook: 10x leukste pretparken ter wereld