Oef… morgen is het Blue Monday, de meest deprimerende maandag van het jaar! Gelukkig hebben wij 7 heerlijke zomerfilms voor jou op een rijtje gezet.

#1. Blue Lagoon: The Awakening

In dit romantische drama stranden twee scholieren tijdens een schoolreisje op een tropisch eiland. Ze leren op elkaar te vertrouwen om te kunnen overleven, enne… er slaat een vonk over tussen de twee.

#2. Verliefd op Ibiza

Deze zonnige Nederlandse film speelt zich af op party island Ibiza en draait om vakantie, feestjes, verliefdheden en drama… Lots of drama!

#3. Couples Retreat

Het getrouwde stel Jason en Cynthia overwegen om te gaan scheiden. Als laatste redmiddel willen ze relatietherapie volgen in een resort op een tropisch eiland. Samen met drie andere koppels gaan zij naar het resort. De therapie blijkt alleen wat heftiger te zijn dan verwacht…

#4. Rip Tide

Tienermodel Cora is klaar met haar harde leven als model. Nadat er een video uitlekt die haar imago beschadigd, verhuist zij naar haar tante in het zonnige Australië. Daar leert ze surfen en maakt ze nieuwe vrienden.

Benieuwd naar Rip Tide? Deze film is vanaf morgen beschikbaar op Netflix!

#5. Staten Island Summer

De vrienden Danny en Frank werken in de zomer na hun examens als lifeguards. Danny hoopt ware liefde te vinden deze zomer. Eén probleem: de girl waar hij een crush op heeft blijkt zijn voormalige babysitter te zijn, en is ook nog eens de dochter van een plaatselijke maffiabaas…

#6. SPF-18

De luchtige film SPF-18 speelt zich af op Malibu, waar een mysterieuze muzikant het leven van de 18-jarige Penny en haar vriend op zijn kop zet.

 

Enjoy girls!

 

Lees ook:

Beeld: 123RF