Al die rainy days in de herfst kunnen er snel voor zorgen dat jij een herfstdip krijgt… Wil jij de herfst happy door zien te komen? Lees dan snel deze tips. Bye bye herfstdip!

#1 Girls night
Het is heel verleidelijk om zielig, alleen op de bank te hangen als het van dat vieze herfstweer is, maar je wordt een stuk happier als je met je besties een fun night plant. Ga grappige films kijken, maak lekkere snacks of klets de hele avond over alle leuke boys van school.

#2 Vitamine D
Het is in deze periode heel belangrijk dat je genoeg vitamine D binnenkrijgt. Dit is namelijk nodig om calcium uit onze voeding te halen. Vitamine D zit in zonnestralen, maar met deze rainy days kan je ook heel goed vette vis, vlees en eieren eten zodat je alsnog genoeg vitamine D binnenkrijgt.

#3 Genoeg slaap
Blijf niet te lang naar je favoriete serie kijken of met je crush appen, maar ga op tijd slapen en zorg ervoor dat je genoeg uren slaapt. Hierdoor krijg je weer genoeg energie, zodat je die herfstdip zeker wel voorkomt.

#4 Happy songs
Maak een playlist aan op Spotify met allemaal happy songs! Voel jij je even een beetje down? Dan zet je deze playlist op en grote kans dat je meteen een stuk vrolijker bent. Enne, vergeet niet om dan keihard mee te zingen he!

#5 WorkoutΒ 
OkΓ©, met vies weer blijf je het liefste binnen en zet je echt geen stap in de sportschool. Zet je erover heen, want na een goede workout voel jij je meteen een stuk beter. Door het sporten krijg je namelijk veel meer energie. You can do this girl!

#6 Nieuwe dingen uitproberen
Ga op zoek naar een nieuwe hobby samen met je BFF! Naast dat jullie waarschijnlijk heel veel lol hebben samen, zorgt een nieuwe hobby er ook voor dat je vrolijker Γ©n slimmer wordt. Score! Dus, gaan jullie samen een workshop cupcakes bakken volgen of gaan jullie een nieuwe sport zoeken?

Lees ook:

Beeld: 123RF