Instagram, Snapchat en WhatsApp staan vast allang op jouw telefoon, maar deze mogen ook zeker niet op je phone ontbreken. Je checkt de must-haves hier!

#1. Episode
Ben jij ook zo’n fan van Pretty Little Liars of Mean Girls? Episode is een app vol met verhalen die jij zelf ‘in kunt vullen’. Zo ook dus het verhaal van PLL of Mean Girls. Je krijgt vaak meerdere opties waar je uit kunt kiezen en zo bepaal jij het verhaal. Leuk!

#2. Hollywood Story
Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het is om beroemd te zijn? Je kunt er nu achterkomen door deze app te downloaden. Kleed jezelf in de mooiste jurken, versier je lichaam met de mooiste sieraden en be a star!

#3. Boomerang
Grote kans dat deze app al op je telefoon staat als je fan bent van Instagram. Met deze app maak je een soort foto/video van 4 seconden. Leuk om samen met je friends te doen en dan op Insta te posten!

Lees ook: Schaamte

#4. Fashion Story
In deze app run jij jouw eigen kledingwinkel. Dat is toch een meisjesdroom coming true? Je begint heel klein, maar kunt al snel uitbreiden naar nieuwe kledingstukken en een grotere winkel. Fun! Ben je meer van het eten dan van kleding? Probeer dan eens Restaurant Story.

#5. Gossip Life
Ben je niet zo goed in Engels, maar wil je toch een spel spelen dat een beetje op Episode lijkt? Kies dan voor Gossip Life. Jouw keuzes besturen het hele verhaal.

#6. Nail Designs
Zin om met je besties je nagels te voorzien van een heuse nailart? Dan is deze app perfect! Je kunt namelijk kiezen uit héél veel verschillende designs, dus er is voor ieder wat wils!

#7. Magic Piano
In Magic Piano kun je allerlei beroemde liedjes spelen op de ‘piano’. Je kunt kiezen voor verschillende moeilijkheidsgraden en hier punten mee verdienen. Met deze punten kun je dan weer nieuwe liedjes ‘kopen’. Voor je het weet ben jij een echte pianoster!

Doe ook de quiz: Welke Europese stad past bij jou?