Heb jij zin om een leuk boek te lezen, maar heb je geen idee welke? Check dan deze 7 boeken over liefde.

Verliefd… en nu? – Daniëlle Bakhuis € 13,95
Maud en Raoul hebben gezoend. En nu? Tja, welkom in de tussenfase. Maud wil juist graag weten waar ze aan toe is. Ondertussen vraagt Raoul zich af waarom Maud soms opeens zo afstandelijk doet. En van wie krijgt ze toch de hele tijd sms'jes? Een heel herkenbaar verhaal over de verschillen tussen jongens en meisjes.

Vergeten waarom ik van je hou – Gabrielle Zevin € 9,95
Naomi valt op school van de trap, ze belandt op haar hoofd en als ze wakker wordt, weet ze niets meer van de laatste vier jaar. Ook haar vriend Ace kent ze niet meer en dan heeft ze ook nog James ontmoet. Stap voor stap moet Naomi ontdekken wie ze is en van wie ze nu eigenlijk houdt.

Macho of minnaar – Liz Rettig € 14,95
Kelly Ann is stapelverliefd op haar vriend Chris. Ze weet zeker dat ze voor altijd verliefd op hem blijft. Dan komt de knappe Matt bij haar in de klas. Hij zingt in een rockband, speelt gitaar en rijdt motor… Als Chris begint over samenwonen en Matt laat merken dat hij Kelly Ann wel ziet zitten, begint Kelly Ann te twijfelen. Kiest ze voor spannende Matt, of haar lieve, betrouwbare vriend Chris?

Mijn reis met Jake – Morgan Matson € 16,95
Amy's vader is een paar maanden geleden verongelukt, daardoor durft Amy niet meer te rijden. Als ze naar de andere kant van Amerika verhuist, regelt haar moeder een chauffeur voor haar. En wat blijkt: chauffeur Jake is hartstikke knap! Ze besluiten een omweg te maken en bijzondere plekken te bezoeken. Hun band wordt elke kilometer hechter en de spanning groeit…

Soulmates – Jos Stirling € 14,95
Sky vindt het maar niets dat ze van Londen naar de rustige Amerikaanse Rocky Mountains moet verhuizen. Tot ze op haar nieuwe school Zed ontmoet. Nooit toonde Zed interesse in een meisje, maar wel in Sky. Hij noemt haar zijn soulmate en zegt dat ze de rest van hun leven samen zullen zijn. Sky wil niks weten van het hele soulmategedoe en ook niet van de gaven die ze volgens Zed heeft. Toch kan ze geen afstand van hem nemen. Ze wordt meegesleurd in een wereld vol liefde, geweld en familiegeheimen.

De statische waarschijnlijkheid van liefde op het eerste gezicht – Jennifer Smith € 14,95
Hadley mist haar vliegtuig naar Londen op vier minuten. Over een paar uur hertrouwt haar vader daar met een vrouw die ze nog nooit gezien heeft. Terwijl ze wacht op de volgende vlucht ontmoet ze Olivier. Tot haar verrassing gaat hij ook naar Londen en zit hij naast haar. De hele vlucht kletst ze met Olivier. Er springt een vonk over, maar voor ze nummers kunnen uitwisselen raken ze elkaar kwijt in de drukte. Zal ze Olivier ooit nog zien? Er volgen 24 bizarre uren.

Iets van mij – Caja Cazemier € 14,95
De 16-jarige Nikki raakt zwanger. Haar ouders, haar tweelingzus Noa en haar vriend Tygo vinden dat ze het weg moet laten halen. Nikki besluit de baby te houden en dat betekent dat ze veel moet regelen. Het gaat uit met haar vriend en terwijl haar klasgenoten examen doen, bevalt Nikki van haar kind. Ze probeert haar leven opnieuw op orde te krijgen. Toch vraagt ze zich soms af of ze de juiste beslissing heeft genomen. Hoeveel ze ook van haar baby houdt…

Alle boeken kun je bestellen bij AKO. Ze worden gratis thuisbezorgd.