Je zou hem het liefst de hele dag door willen zien en precies weten wat hij aan het doen is… Maar een fake Facebook-account aanmaken om meer over hem te weten te komen is misschien toch niet zo’n goed idee… En zo zijn er nog meer dingen die je nooit bij je crush moet doen. Check ze hier!

1. Hem de hele tijd appen
Hem als eerste een appje sturen is niet erg, maar hem tien achter elkaar sturen wel! Dit doet je namelijk wanhopig overkomen… En dat is niet aantrekkelijk.

2. Spontaan bij hem aanbellen
Dit vindt hij vast creepy en een beetje stalkerig… Niet doen dus!

3. Hem volgen
 Je constant ‘per ongeluk’ op de plek bevinden waar hij is, is een no go. Het valt meer op dan je denkt… En ook dit is een beetje eng.

4. Gemeen zijn
Dit is een slechte tactiek en is niet flirterig. Je crush zal denken dat je hem niet mag en dat wil je niet!

5. Hem rare mailtjes sturen
Chocola en mailtjes sturen zijn geen goede zet. Ook geheime berichtjes in zijn kluisje moet je vermijden. Dit vindt hij niet cool…

6. Hem proberen jaloers te maken
Misschien werkt dit in films, maar in real life helaas niet. Jongens begrijpen alleen duidelijke hints. Als je een boy leuk vindt moet je hem laten weten dat je beschikbaar bent en dat je hem mag!

7. Liegen
Oké, misschien is het heel verleidelijk te liegen over je interesses zodat die overeenkomen met die van hem, maar toch kun je dit beter niet doen. Je wilt toch dat hij je leuk vindt om wie jij bent? En dan maken die ongedeelde interesses echt niet uit!

Lees ook: 8 dingen waar jongens op afknappen