Girls maken zich vaak druk over de kleinste dingen: Zit je haar wel goed? Kijk je niet te lang naar hem? Matcht je shirt wel met je broek? Who cares! Het is helemaal nergens voor nodig om je zo druk te maken. Lees daarom dit lijstje met zeven dingen waar girls zich druk over maken, terwijl dat helemaal niet nodig is.

#1. Waar blijven de likes?
Je snapt er echt helemaal niets van dat de ene foto superveel likes krijgt en de andere bijna niet. No worries! Als jij de foto’s maar leuk vindt.

#2. Hij reageert niet op je appjes
Aan de blauwe vinkjes is duidelijk te zien dat jouw crush je berichtjes gelezen heeft, maar reageren ho maar! Maak je niet druk, misschien reageert-ie straks en anders spreek je hem binnenkort weer in RL.

#3. Ik heb niets om aan te trekken
Jouw kledingkast hangt bomvol met kleding, maar je hebt niets wat je aan durft te trekken naar school. Wordt dat megakleurrijke shirtje wel leuk gevonden door je klasgenoten? Wat kan jou het schelen! Draag wat gewoon wat je leuk vindt, dat doen zij ook!

#4. Zit mijn make-up wel goed?
Je eyeliner zit beter op je rechteroog dan op je linkeroog. Too bad, maar ach dan teken je het lijntje op je linkeroog toch even opnieuw?

#5. Kan ik wel goed zoenen?
Alle girls maken zich zorgen om hun kus-skills. Draait je tong niet als een wasmachine rondjes in zijn mond? Ruikt je adem wel fris? Maak je niet zo druk! Tegen die tijd gaat het allemaal vanzelf en bovendien maakt hij zich daar net zo druk om als jij.

#6. Lijkt mijn kont dik in die broek?
Je kont zier er prima uit in die broek, maar jij kan dat natuurlijk niet zien. Maak je niet te veel zorgen om je uiterlijk. Je bent hartstikke leuk zoals je bent!

#7. Heeft mijn BFF een andere best friend?
Jij en je bestie zijn al superlang best friends, maar ze gaat ook veel om met een ander meisje. Je bent superbang dat ze haar leuker vindt dan jou. Don’t worry! Niets heeft jullie vriendschap ooit in de weg gestaan, dus zal zij ook nooit tussen jullie inkomen.

Lees ook: 10 dingen voor op je BFF bucketlist