Uit onderzoek is gebleken dat maar 11% van de girls zelfverzekerd is over haar eigen body. Wow! Maar wist je dat er een heleboel dingen zijn waar we volgens boys helemaal niet zo onzeker over hoeven te zijn? Wij hebben er zeven voor je op een rijtje gezet. Check ze hier!

1. Een vetrolletje
Boys zijn niet op zoek naar het perfecte lichaam en vinden een vetrolletje heus niet zo erg als wij denken. Girls horen nou eenmaal vormen te hebben! Zelfs de meest sportieve girls kunnen nog een vetrolletje hebben en helemáál geen vet is juist een echte afknapper…

2. Hoe het er down under uitziet
Elke vagina ziet er anders uit. De ene girl heeft kleine schaamlippen terwijl de andere weer wat grotere heeft. Dit is heel normaal! En boys weten dit ook. Je hoeft je dus écht niet te schamen als jouw schaamlippen een beetje uitsteken.

3. Puistjes
Ach, die paar puistjes… Boys zien het niet eens. En als ze het wel zien, vinden ze je écht niet lelijker omdat je die puistjes hebt.  

4. Hetzelfde dragen als een andere girl op dat feest
Dit maakt jongens echt niets uit… Als iets eenmaal in de mode is, zal je veel girls met hetzelfde zien. Ze zullen het echt niet raar of stom vinden.

5. Wanneer grote borsten hangen
Natuurlijk grote borsten hangen nou eenmaal een beetje… En boys vinden dat helemaal niet erg! Als ze van ons allemaal fake, perfecte boobies zouden verwachten, zou er wel wat mis zijn…

6. Als je BH en slip niet matchen
Boys vinden dit no problemo. Ze letten hier helemaal niet op!

7. Hoe je borsten eruitzien
Of ze nou groot, klein of niet helemáál perfect zijn… Jongens houden van borsten, no matter what!

Lees ook: 8 x meer zelfvertrouwen