Als je crush lief naar je lacht of je een knuffel geeft, ben je meteen in de zevende hemel. Maar betekent het nou dat hij jou leuk vindt? We hebben 7 van deze verwarrende signalen voor je op een rijtje gezet.

1. Hij geeft je knuffels
Voor sommige boys zijn hugs net high fives. Als een jongen je een knuffel geeft, kan het natuurlijk zijn dat hij je wel ziet zitten, maar pas op: dit kan ook gewoon een vriendschapsknuffel zijn en bedoelt hij er verder dus niets mee.

2. Hij biedt je een lift aan
Als een boy je een lift achter op zijn fiets aanbiedt, hoef je hier niet meteen wat achter te zoeken. Het kan zijn dat jullie toevallig dezelfde kant op moeten en hij het daarom aanbiedt.

3. Hij vraagt om samen huiswerk te maken
Als hij vraagt om samen te studeren, doet hij dit waarschijnlijk omdat hij je hulp en brains nodig heeft bij een opdracht. Maar als hij dit wel héél vaak vraagt, is de kans groot dat hij misschien hoopt op een écht afspraakje.

4. Hij gebruikt veel smileys in jullie WhatsApp-gesprekken
De ene boy gebruikt nu eenmaal meer smileys dan de andere. Stuurt hij je een knipoog, dan hoeft dit nog niet te betekenen dat hij je leuk vindt. Maar als hij je hartjes stuurt, is het natuurlijk een heel ander verhaal

5. Hij doet aardig
Geloof het of niet, maar er zijn jongens die heel aardig tegen je zijn en hier verder niks mee bedoelen. Misschien heeft hij het niet eens door dat hij jouw hart sneller laat kloppen als hij naar je lacht…

6. Hij geeft complimentjes
Flirt hij nu met je? Het zou zomaar kunnen! Maar het kan ook zijn dat hij je gewoon als een vriendin ziet en oprecht wil zeggen dat je er leuk uitziet.

7. Hij vraagt of je naar zijn voetbalwedstrijd komt kijken
Ook dit kan gewoon een teken zijn dat hij wil dat er mensen naar zijn wedstrijd komen kijken. Het hoeft niet per se te betekenen dat hij into you is. Maar mocht hij tijdens de wedstrijd wel opvallend vaak jouw kant opkijken, dan weet je genoeg.