Heb jij ook wel eens iets supergênants meegemaakt? Je wordt zo rood als een tomaat en wilt het liefste de eerstvolgende raket naar de maan pakken. Check nu 8 genante momenten die elke girl kent.

#1 Je hebt een ladder in je panty
Grr…. En je hebt geen reservepanty bij je! CRISIS… Wat nu? Er is niks meer aan te doen. Of je doet hem uit en je ziet er poedelnaakt uit voor de tijd van het jaar of iedereen ziet je ladder.

#2Je rok in je panty hebt zitten
AWKWARD! Dan kom je net uit de WC en dan heeft iedereen uitzicht op je billen! Niet zo ideaal… vooral als je er zelf niet achterkomt.

#3 Er zit iets tussen je tanden
Natuurlijk precies die dag dat jij je crush tegen het lijf loopt! Wat zou hij wel niet gedacht hebben?! Echt een afknapper!

#4 Anderen zien een snotje in je neus zitten
Tja… dat is zó vreselijk om te zien! Aan het einde van de dag… pff. Je denkt gelijk na over de mensen die je die dag hebt gezien of gesproken.

#5 Je laat een boer of scheet in een groot gezelschap
Oeps! Je kan maar beter niks zeggen, want anders maar je het nog veel erger! Door er superlang op door te gaan wordt het waarschijnlijk alleen maar erger…

#6 Je begroet een fout iemand
Dan zie je iemand in de verte zwaaien en je begroet diegene supervrolijk! AWKWARD het was niet eens voor jou bedoeld… of andersom jij denkt iemand te zien en dat is diegene helemaal niet!

#7 Je gaat bukken of zitten en iemand ziet je bilspleet
Dit is zó oncharmant. Je lijkt wel een bouwvakker! Als iemand het zegt, wil jij jezelf wel achter het behang plakken. Vreselijk!

Lees ook: 11 gênante momenten met je crush