blijven besties challenges

7 leuke challenges om met je besties te doen

Buiten wordt het weer steeds slechter en kouder en je besties zijn bij jouw thuis. Je favoriete film heb je inmiddels al 10 keer gezien, maar je wilt toch iets leuks doen samen. Maar wat? Misschien een van deze leuke challenges?

Je favoriete film heb je inmiddels al 10 keer gezien en je wilt toch iets leuks doen samen. Maar wat? Misschien een van deze leuke challenges? Thuiszitten is zo’n straf nog niet! 

#1. Bean Boozled Challenge

Misschien heb je deze al ooit een keer gedaan, maar zo niet, dan moet je hem nu écht doen! Het spel gaat als volgt: Je hebt heel veel jelly beans, maar ze zijn niet allemaal normaal. Sommige smaken namelijk naar gras, kots, hondenbrokken en ga zo maar door. Yikes!

#2. The Disney Challenges

Jullie hebben vast alle Disney-films wel een keer gezien. Bij deze challenge speel je liedjes af uit de films. Deze duren steeds maar 10 seconden. Raad je het niet, dan is je tegenstander aan de beurt. Ben jij een echte Disney-kenner?

#3. Chubby Bunny

Wie kan de meeste marshmallows in haar mond stoppen en nog steeds ‘Chubby Bunny’ zeggen? Leuk om te doen tijdens een sleepover!

#4. Not my arms challenge

Tijdens deze challenge maak jij je BFF op terwijl je achter haar zit. Je ziet dus niet wat je doet, maar dat is juist het grappige. Probeer je bestie zo mooi mogelijk op te maken!

#5. 7 seconds challenge

Binnen 7 seconden doe je een opdracht. Lukt het jou? Of zijn je friends toch beter?

#6. Pie face

Niet echt een challenge, maar wel een heel leuk spel om samen met je vriendinnen te doen. Wie krijgt er als eerste een stuk taart tegen zijn gezicht?

#7. What’s in my hand?

Je bestie doet een blinddoek om en jij gaat op zoek naar allerlei dingen in huis. Vervolgens geef je deze één voor één aan haar en zij moet raden wat het is. Probeer niet voor de hand liggende dingen te kiezen. Grappig!

Beeld: Instagram @marijezuurveld

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een van deze challenges wel eens gedaan?

Gerelateerde artikelen