Je BFF is de laatste tijd een beetje down. Het gaat niet zo lekker op school en daarbij is het óók nog eens uit gegaan met haar vriendje. Je wilt haar heel graag troosten, maar weet niet zo goed hoe… Wij hebben zeven manieren op een rijtje gezet hoe je haar kunt opvrolijken.

1. Leen haar jouw favo tas of kledingitem
Leen haar dat jurkje waarvan ze weet dat ze het zo gaaf vindt… Of als dat niet mogelijk is omdat jullie niet dezelfde maat delen: leen haar je coole handtas. Dat zou ze vast super vinden!

2. Maak een muzieklijst voor haar
Maak een lijst met feel good songs van je BFF’s favo artiesten en stuur het naar haar. Dat kan ze vast wel waarderen 😉

3. Neem haar mee naar het park
Ga samen de hond uitlaten! Of als niemand van jullie een hondje bezit, kijk naar al die supercute hondjes in het park. Als ze dáár niet blij van wordt…

4. Nodig haar uit voor een filmmarathon
Verzamel jullie favo films, doe popcorn in de magnetron en hoppa! Jullie zijn helemaal klaar voor een nachtelijke filmmarathon. En wat er op het programma staat? Feel good movies, natuurlijk!

5. Vraag haar te hulp
Oké, dit klinkt misschien een beetje raar… Maar het kan heel goed helpen! Vraag je BFF je te helpen met iets waar zij supergoed in is. Ze zal zich gevleid voelen en zodra ze je goed geholpen heeft, is ze vast weer een beetje trots op zichzelf…

6. Leg een lief briefje in haar kluisje
Schrijf een lieve tekst over hoe blij je wel niet bent met zo’n vriendin als zij en doe het in haar kluisje. Versier het geheel met een paar stickers. Ze zal het fantastisch vinden!

7. Speel haar favo game
Waarschijnlijk maakt ze je altijd in, maar op dit moment vind je dat helemaal niet erg. Ook al wint ze wel vijf keer achter elkaar… zolang zij zich er maar beter door voelt!

Lees ook: Tips om jouw BFF te verrassen