Jeeeej, het is weer bijna Koningsdag! Dé manier om jouw zakgeld eens even flink aan te vullen. Check snel deze tips en je wordt stinkend rijk op de vrijmarkt!

#1. Food
Na een rondje vrijmarkt hebben mensen altijd zin in iets lekkers. En dat is mooi, want dat ga jij ze geven! Kleine tip: kies niet voor cupcakes, die maakt iedereen al. Broodjes kroket, fruitsalade of zelfs suikerspinnen (moet je wel een machine huren), doen het waarschijnlijk een stuk beter.

#2. Je cute zusje
Heb jij een übercute zusje met een behoorlijke portie lef? Kleed haar dan zo schattig mogelijk aan, geef haar een megafoon en laat haar reclame maken voor jullie kraam. Wedden dat mensen komen kijken wat dat kleine meisje aanbiedt?

#3. Spelletje
Op Koningsdag hoef je niet per se iets te verkopen. Een spelletje scoort vaak veel beter! Dus sleep je oude sjoelbak mee, of vul een teiltje met water. In het water laat je een mandarijn drijven. Voorbijgangers hoeven maar één ding te doen: een euromunt dertig seconden op de mandarijn te laten liggen. Lukt het? Dan mogen ze al het geld hebben dat op de bodem van het teiltje ligt. Vis wel regelmatig de bodem leeg, het zou jammer zijn als er aan het einde van de dag iemand met al jouw money vandoor gaat.

#4. Levend standbeeld
Kun je goed stilstaan? Dan ben je geknipt voor een carrière als levend standbeeld. Zorg dat je er leuk (en opvallend) uitziet en dat je écht niet beweegt. Dan raakt je geldmandje snel genoeg vol.

Lees meer: De 10 leukste buitenlandse hits

#5. Schminken
Elk meisje wil stiekem een prinsesje zijn en daar ga jij voor zorgen. Het enige wat je nodig hebt is een goede schminkset. Met een klein beetje oefening tover jij alle kleine meisjes om in echte prinsesjes.

#6. Awesome kleedje
Heb je toch heel veel oude spullen verzameld die je kwijt wilt? Zorg er dan voor dat jouw kleedje meteen opvalt. Leg niet alles op de grond, maar zet ook wat spullen op een tafel en versier de boel met vlaggetjes. Zo vallen je spullen goed op en komen mensen vast even kijken.

#7. Vlechten
Twee cornrow-vlechten zijn helemaal hip dit jaar. Voor een euro wil jij die of course best even maken bij wie dat maar wil!

Lees ook: 8 superschattige Instagramdieren