Je hebt vannacht zo’n rare droom gehad. Je was op een feestje, waar je ex-vriendje ook was. Jullie flirtten met elkaar en uiteindelijk… zoende hij je! Waar komt dit nou ineens vandaan? Je zou toch niet wéér verliefd op hem zijn? No worries! Over je ex-vriendje dromen kan nog veel meer betekenen. Check het hier!

 

 

1. Je mist hem
Is het net uit met je vriendje? Het zou goed kunnen dat je hem mist. En als het alweer een tijdje geleden is, kan het zijn dat je af en toe nog steeds naar hem terugverlangt…

2. Je snapt nog steeds niet waarom
Als je een slechte break-up hebt gehad of uit het niets bent gedumpt, zou het kunnen dat je nog allemaal vragen voor hem hebt. Je snapt nog steeds niet waarom het uit is gegaan en daarom kan het dat hij terugkomt in je dromen.

3. Je stalkt hem op Facebook
Als je constant de tijdlijn van je ex checkt of zijn Instagram bekijkt, is de kans groot dat je veel aan hem denkt. En dan is het helemaal niet raar dat je wel eens over hem droomt!

4. Je zag iemand die je aan hem deed denken
Hierdoor kan je ex-vriendje in je gedachte dwalen en dus terugkomen in je dromen.

5. Je dacht laatst aan hem
Heb je laatst aan een leuk moment met hem gedacht? Het zou kunnen dat deze herinnering ervoor heeft gezorgd dat je over hem hebt gedroomd.

6. Je hebt laatst met hem gepraat
Als je niet zo lang geleden nog contact hebt gehad met je ex-vriendje, zou het kunnen dat dit gesprek nog vers in je geheugen zit. Het is in dat geval dus heel logisch dat je over hem droomt!

7. Het is random
Niemand heeft controle over zijn/haar dromen… Was het maar zo! Het zou goed kunnen dat de droom over je ex-vriendje gewoon het resultaat was van een random selectie herinneringen in je geheugen. Niets dus om je zorgen over te maken 😉

Lees ook: Dromen – wat betekenen ze?