Verliefd zijn is een superfijn gevoel. Je bent helemaal gelukkig met je vriendje en jullie zullen echt voor altijd bij elkaar blijven! Maar dan begin je toch steeds meer te twijfelen. Vind je hem eigenlijk nog wel zo leuk? 7 signalen die waarschijnlijk betekenen dat jij niet meer verliefd op hem bent.

De vlinders zijn verdwenen
Altijd als je je BF zag op school, kwamen die kriebels weer tevoorschijn. Natuurlijk worden deze minder als jullie al een tijdje bij elkaar zijn, maar als je er niks bij voelt als hij naar je toe komt of je kust, dan is er een kans dat die vlinders verdwenen zijn.

Klaar met de ruzies
Elk stelletje heeft wel eens ruzie, hartstikke normaal en het hoort er gewoon bij! Jullie maken namelijk ruzie omdat jullie je iets aantrekken van wat de ander zegt. Maar als je vriendje en jij nu knallende ruzie hebben, heb jij totaal geen zin meer om er tegenin te gaan. Je vindt het allemaal wel prima zo en je hebt geen puf om er tegen te vechten. Ook dit is een signaal dat jouw verliefdheid over is.

Je gaat je ergeren
Eerst vond je het wel schattig dat je BF een beetje koppig is. Maar nu begin je je toch wel heel erg te ergeren. Al die β€˜schattige’ dingen zijn een stuk minder leuk.

Het maakt je niet uit hoe vaak je hem ziet
Toen zag je hem het liefst elk moment van de dag en als hij even weg was, ging er meteen een appje de deur uit dat je hem miste. Maar als je hem nu een week niet hebt gezien, heb je het niet eens door en boeit het je niet zo.

Geen jaloezie meer
Als je je BF met een ander leuk meisje zag praten, voelde je toch een kleine steek van jaloezie. Nu maakt het je nu niks meer uit of je vriendje met een ander meisje staat te praten, who cares?

Je verdient meer
Je begint heel erg het gevoel te krijgen dat je beter verdient. Eerst was je boyfriend het beste wat je ooit kon overkomen, maar nu denk je daar wel wat anders over. Een jongen die meer moeite voor jou doet of waar je meer mee kunt lachen heb je veel liever.

Gevoelens voor een ander
Zodra je gevoelens begint te krijgen voor een andere jongen, is het duidelijk dat je niet meer echt verliefd bent op je huidige BF. Die ene boy uit je klas is ineens wel erg aantrekkelijk en misschien wel leuker dan je vriendje… Oh oh!

Let op!
Natuurlijk moet je het niet meteen uitmaken als je jezelf herkent in een paar van deze tekenen. Praat er met je vriendje over dat je gevoelens minder zijn geworden en kijk of hij misschien hetzelfde voelt. En als je echt zeker weet dat je niet verder wilt met je BF, is het tijd om het uit te maken. Echt niet leuk om te doen, maar uiteindelijk is het beter voor hem en voor jou!

Lees ook: Je weet dat je verliefd bent als…